– اخبار استانها –
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجتالاسلام حسین طائب عصر امروز در همایش تکریم علما و روحانیون عرصه جهاد تبیین که در کتابخانه امام خامنهای این شهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهید سلیمانی و شهدای خطه کردستان اظهار داشت: امیدواریم خداوند این توفیق را به ما بدهد که ادامهدهنده راه پرافتخار این عزیزان باشیم.
وی به نحوه شکلگیری انقلاب اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی در حالی شکل گرفت که دو ابرقدرت شوروی و آمریکا برای ایجاد سلطه بیشتر بر جهان تلاش میکردند. در سال 57 ایران یک پایگاه آمریکایی در مقابل شوری بود، تا جائی که نفت، تجهیزات و همه امکاناتش تحت سلطه غرب، آمریکاییها و انگلیسیها بود. نفت ارزان را از کشور خارج میکردند و در قبالش، پیشرفت برای ایران در نظر نگرفتند و کشور مصرفی راه انداختند.
مشاور عالی فرماندهکل سپاه افزود: در آن زمان حتی محصولات، موادغذایی و اجناس را از خارج از کشور دیگر وارد میکردند و خبری از پیشرفت نبود؛ ایران را مسلح میکردند برای اینکه پول نفت میرفت و سلاحهای آمریکایی وارد میشد تا اینسلاحها بتواند فقط در مقابل شوروی از آمریکاییها دفاع کند، هیچگونه سلاحی نمیدادند که اگر روزی ورق عوض شد، این سلاحها در مقابل آمریکاییها تولید بازدارندگی کند. زمانیکه صدام حسین عملیات موشکی بر علیه ایران انجام میدادند، ما موشکی نداشتیم و میگفتند شما نیازی به موشک ندارید بلکه هواپیما میخواهید که در مقابل شرق بازدارندگی داشته باشید. در آن دوران حجم صادرات با جمعیت 36 میلیونی 6 میلیون بشکه بود اما وضعیت اقتصادی خوب نبود، انقلاب اسلامی آمد تا تسلط پیدا کند و آمریکاییها و انگلیسیها را از کشور بیرون کرد.
خودکفایی در تجهیزات نظامی
وی با بیان اینکه دشمنان جنگ راه انداختند اما به فضل الهی کشور ایران با حضور نیروهای انقلاب پیروز شد، افزود: پس از جنگ، به سمت سازندگی رفتیم، اما آمریکا میگفت دانش فنی، پیشرفت و تکنولوژی پول میخواهد و میخواست که این حوزه نیز زیر نظر آنان پیش برود و پیوستهای سیاسی فرهنگی اعمال و رعایت شود؛ در دوران جنگ حتی سیم خاردار و گلوله وارد میکردیم اما بعد از اتمام جنگ به خودکفایی تجهیزات رسیدیم.
طائب بیان کرد: آمریکاییها میدانستند اگر در حوزه اقتصاد پیشرفت کنیم، قدرت مقابله نخواهند داشت به همین دلیل زمانی میگفتند اگرمیخواهید پالایشگاه و نیروگاه در کشور ایران راهاندازی کنید، ما باید این کار رابرایتان انجام دهیم، اما زمانی رسید که ایران به نصاب و سازنده پالایشگاه، سد و نیروگاه تبدیل شد تا جائیکه در ساخت دنیا در حال رقابت هستیم.
وی اضافه کرد: آمریکاییها از آنجا که متوجه شدند که خواسته و دستورات آنان را رعایت نمیکنیم و ایران در حال قدرت پیدا کزدن است، به بهانه جلوگیری از قدرت هستهای ایران، تحریم اقتصادی را راه انداختند، در آن دوران با این فشارها دولت اصلاحات نیز وا داد و در سال 82 قبول کرد تا دربِ انرژی اتمی را برای آنان باز کنیم تا نمایندگانشان مستقر شوند. آمدند اینجا بهانهتراشی کردند، نظارت بیشتر و تحریم بیشتر! این تحریمها و حاکمیتهای دوگانه و جریان غربگرا نفوذ کرد و آمریکاییها گفتند ما دو خط ایجاد کرده و انقلاب را به جایی میرسانیم که ایرانیان نه تنها پیشرفت نداشته باشند، بلکه در معیشتشان با مشکل مواجه شوند.
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه آمریکاییها با ایران به توافق رسیدند اما آنان توافقی میخواستند که ایران ذلیل شود، عنوان کرد: در توافق متوجه شدند که ایران باز در حال قدرت گرفتن و آمریکا ضعیف شدن است، توافق را پاره کردند، ترامپ سر کار آمد و مدعی شد که اجازه نمیدهم نفت ایران صادر شود و صادرات به روزی 70 هزار بشکه رسید اما به فضل الهی تحریمها را دور زدیم. دولت دموکرات مجدد سرکارآمد و گفتند 700 هزار بشکه بفروشید با این میزان صادرات و فروش فرآوردهها، سالانه 20 میلیارد دلار درآمدزایی ایجاد خواهد کرد اما کاری میکنیم که مصرف از صادرات بیشتر و تبدیل به کشور واردکننده میشود، وقتی صادرات محدود شود، زمینگیر میشود.
وی خاطر نشان کرد: زمانی 6 میلیارد دلار بنزین وارد کشور میکردیم اما با راهاندازی پالایشگاه خلیج فارس توسط قرارگاه خاتمالانبیا(ص) به صادرکننده بنزین تبدیل شدیم. تا زمانیکه مصرف روزانه 85 میلیون لیتر بود، صادرکننده بودیم و تولیدمان بیشتر از واردات بود اما سال به سال مصرف بالا رفت و اکنون میانگین به 115 میلیون لیتر و در پیک به 140 میلیون لیتر در روز رسیده است. به همین خاطر مجبور به اعمال محدودیت شدیم؛ تا زمان 64 هزار مگاوات مصرف برق روزانه صادرکننده برق و به دو کشور برق میفروختیم اما الان به 84 هزارمگاوات رسیده و واردکننده شدهایم و در سالیان گذشته ساعت قطعی برق زیاد شد. دشمن هدفش این بود که با این فشارها و محصور کشور را فلج کند. فقط برای تهیه غذا و دارو سالانه بایستی 25 میلیارد دلار پول میدادیم. با این روند 10 سال پیشرفت کشور منفی و متوقف ماند و آنچنان که باید و شاید زیرساخت درست نکردیم.
دولت سیزدهم دنبال قطع وابستگی به بیگانگان است
طائب ادامه داد: دولت انقلابی سرکار آمد؛ تحریمها را دور زد و امروز صادرات نفت به یک میلیون و 600 هزار بشکه رسیده و بخس عمدهای از پول به کشور باز میگردد در حالیکه در گذشته بر نمیگشت، نفت را میفروشمی تا 6 قلم غذا؛ گندم، جو، کنجاله، دانههای روغنی و ذرت وارد کشور کنیم. دولت باید اتصال غذا را با نفت قطع کند. زمانیکه دولت سیزدهم سرکار آمد 6 میلیون تن گندم وارد میکردیم اما امسال به جای خرید 4.5 میلیون تن گندم از کشاورز به 11.5 میلیون تن رسیده است.
وی با بیان اینکه دولت دنبال قطع وابستگیها و حمایت از تولید است و عمده واردات را بر کالاهای پیشرفتآور گذاشته است، یادآور شد: در صورت تداوم این روند، درآمد و قدرت خرید مردم افزایش و احساس رضایتمندی ارتقا مییابد. اما زمان میبرد تا این جراحی تاثیر بگذارد.
طائب در پاسخ به دغدغه یکی از ماموستایان چرا مفاسد اقتصادی داریم، تلاش کردیم دولت انقلابی سرکار آوردیم باید فساد نماند؛ توضیح داد: در فاصله زمانی دو سال که همه مشکلات حل نیمشود، باید روندها تغییر یابد. نمیگوییم فساد نیست اما با تلاش دولت روند فساد افزایشی نیوده است. دشمن دنبال این است که فاسدسازی و فاسدنمایی کند و در همین زمینه امروز موفق شده که از تصویر از فساد را بزرگتر از واقعیت نشان دهد و بالعکس، در حالیکه هر چه جلوتر میرویم مبارزه با فساد بیشتر میشود.
این دولت انحصارها و مافیاهای اقتصادی و دارو را از بین برد
وی افزود: زمانی 16 میلیارد دلار برای تهیه غذا و دارو به چند نفر میدادند و مافیا شکل گرفته بود. دولت در این دوره قیمت خرید گندم را واقعی و چندین برابر افزایش داد و در مافیای خودرو به جای اینکه انحصار خودرو دست چند شرکت باشد، خودرو برقی راهاندازی و واردات انجام داد، اینها به منزله مبارزه با فساد است که تاثیر آن به مرور مشخص میشود. مافیای دارو نیز همینطور. دولت انحصارها و مافیا را که بزرگترین ضربه را به اقتصاد میزند از بین برد.در تبیین باید جاهایی که واقعیت در حال تحریف است، جلوی آن را بگیریم و در جاهایی که اشتباه و ضعف هست مطالبهگری کنیم.
مشاوره فرمانده کل سپاه درباره ماجرای چای دبش گفت: دولت و قوه قضاییه این فساد را برملا کرد، برخیها این تصور را داشته که 3 میلیارد و 470 میلیون دلار خورده شده است اما واقعیت این است که اینها فقط چای خریده بودند. همه دلار دولتی نبود بلکه نیمایی و تنها برای چای نداده بودند، بلکه به کارخانه هم داده بودند که چای تولید و صادرات هم داشته باشد.
با هر گونه فساد برخورد میشود
وی با تاکید بر اینکه قوه قضاییه و دولت با هر گونه فساد برابر قانون مبارزه میکند و روند رسیدگی به پروندهها کاهش یافته است، اذعان کرد: بررسی قضایی باید دقیق باشد، قرار نیست به خاطر صرف یک خبر، اطلاعات غلط به مردم ارائه دهیم.
طائب با بیان اینکه هر گونه پرونده فسادی بررسی میشود، عنوان کرد: زمانی فرزند رئیسجمهور در سال 72 در دوره سازندگی فساد اقتصادی کرد، اجازه فساد که ندادند، هیچی، بلکه با کسی هم فساد را اعلام کرد برخورد و برکنار کردند، سال 88 به این پرونده رسیدگی، محاکمه و پولها به بیتالمال بازگشت. در مجموع 80 درصد از فسادها و پولهای برده شدا به بیتالمال بازگشته و همچنان مبارزه با فساد ادامه دارد. هر چقدر جلوتر میرویم مبارزه با فساد بیشتر میشود اما نمیتوانیم خوب آن را تبیین کنیم.
طوفان الاقصی دشمن را آشفته و گیج کرد
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمنان میخواهند با راهاندازی جنگ مذهبی و ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی، ارزشهای اسلامی را تضعیف کنند، گفت: علیرغم همه دسیسههای دشمنان، امروزه جمهوری اسلامی در دنیا الگوی همبستگی قومیمذهبی شده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به تاثیرات عملیات طوفانالاقصی در بخش بینالملل، منطقهای و داخلی افزود: این عملیات دشمن را آشفته و گیج کرد؛ اینروزها جبهه مقاومت در مقابل صهیونیستها و آمریکاییها ایستاده و دشمنان در حال تضعیف شدن هستند و آبرو برایشان نمانده است.
طائب با بیان اینکه امروز جبهه مقاومت در مقابل صهیونیستها و آمریکاییها در یک نبرد راهبردی هستند، هشدار داد: دشمنان میخواهند جمهوری اسلامی را تضعیف و در کشور ناامنسازی و ترور راه بندازند. همانطور که از زائران حاج قاسم هم ترسیدند و انفجار کور راه انداختند. دشمنان روزی دنبال دوگانگی و اختلافات مذهبی بودند، اما اکنون در این آستانه انتخابات هدفشان دوگانگی اجتماعی و تضعیف مشارکت مردم در انتخابات است.
مشاور فرمانده کل سپاه درباره انتخابات امسال، بر ضرورت حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای تاکید کرد و یادآور شد: مردم نمایندهای انتخاب کنند که از روحیه مبارزه با فساد برخوردار و به اقتصاد کشور شتاب دهد. دشمن دنبال ایجاد اختلاف در کشور و برگزاری انتخابات بیرمق و آرام است، در سال 88 انتخابات با مشارکت 40 میلیونی برگزار شد، اما دشمنان ادعا کردند که این انتخابات با حضور 10, 15 میلیونی برگزار شده است.
انتهای پیام/481/