حوزه‌های علمیه سرچشمه معنویت جامعه هستند

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حجت‌الاسلام رسول خواسته شامگاه چهارشنبه در آیین افتتاحیه دوره «تربیت ممتحن حفظ قرآن» که با حضور طلاب استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و گیلان به میزبانی مدیریت حوزه علمیه خواهران اردبیل برگزار شد، وظیفه مبلغان خواهر را تبلیغ قرآن دانست و اظهار داشت: بر اساس آیات قرآنی، قرآن کتابی است که بر اهل زمین نازل شده و حقیقت و ارتباطش با آسمان قطع نشده است.

وی تصریح کرد: کتاب آسمانی قرآن به انسان نورانیت بخشیده و انس پیدا کردن با این معجزه الهی حقیقت انسان را توحیدی می‌کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل حوزه‌های علمیه را سرچشمه معنویت جامعه دانست و گفت: به ‌طور قطع معنویت جامعه از طریق حوزه‌های علمیه آبیاری می‌شود.

خواسته افزود: خواهران طلبه باید با جدیت تمام با این کتاب آسمانی آشنا شده و به نکات مختلف آن تسلط یابند تا با استفاده از این دریای بیکران معنوی به شبهات دشمنان پاسخگو بوده و مردم را با استدلال‌های قرآنی از توطئه‌های دشمنان آگاه سازند.

در این آیین معاون فرهنگی، تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اردبیل نیز خاطرنشان کرد: قرآن کتابی است که انسان هر چه با قرائت و نکات ارزنده آن انس پیدا می‌کند، بیشتر تشنه معارف این معجزه الهی می‌شود چرا که به یقین معارف قرآنی در هر نقطه و زمانی به روز بوده و پاسخگوی تمامی مسائل اجتماعی است.

مه‌لقا حسن‌زاده در ادامه اضافه کرد: بر اساس سفارش‌هایی که از سوی ائمه معصومین (ع) در قرائت و فراگیری معارف قرآنی شده، عجین ‌شدن با این معجزه الهی هم سلامتی جسم را تضمین می‌کند و هم آرامش و زندگی آرمانی را برای انسان به ارمغان می‌آورد.

وی بیان کرد: امروزه جوامع اسلامی و حتی بسیاری از مردمان جوامع غربی تشنه معارف قرآنی هستند اما شکل‌گیری دولت کشورهای غربی که بر پایه یک سری افکار شیطانی است، مانع از رسیدن این معارف به مردمانشان شده و رفته رفته خانواده‌ها را به منجلاب بی‌عفتی می‌کشانند، البته به‌ طور قطع آثار معارف قرآنی و اهل بیت (ع) به لطف الهی به تمامی جهانیان صادر خواهد شد.

معاون فرهنگی، تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اردبیل در ادامه یادآور شد: ما اگر لذت معارف قرآنی را به خانواده‌ها بچشانیم و مردم آثار بی‌نظیر قرآن را در زندگی زورمره‌شان لمس کنند، بی‌شک سیره قرآن را سرلوحه زندگی خود قرار می‌دهند و چه بسا بسیاری از معضلات خانوادگی به‌ ویژه بحث خانمان‌سوز اختلافات زوجین و طلاق برچیده خواهد شد.

حسن‌زاده تصریح کرد: به ‌منظور تقویت بحث قرآنی در بین طلاب، تربیت داور مسابقات قرآنی و نیز بر اساس دستورالعمل مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور دوره تربیت ممتحن حفظ و قرائت قرآن کریم به میزبانی مدیریت حوزه علمیه خواهران اردبیل برای بانوان طلبه استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و گیلان در حال برگزاری است.

معاون فرهنگی، تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: استادان این دوره حجت‌الاسلام عزیزی و معصومه کریمی و ژاله فیروزی بوده و بیش از 40 نفر از طلاب خواهر استان‌های همجوار در آن حضور دارند که زمان برگزاری دوره نیز 21 تا 23 شهریور خواهد بود.

انتهای پیام/132/.