– اخبار استانها –
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلصالائمه پیش از ظهر امروز در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران و فناران برتر استان مرکزی اظهار داشت: دانشگاه اراک کمک بزرگی در سطح استان داشته و با ایجاد شبکه دانشگاهی 60 دانشگاه و 64 هزار دانشجو در استان نیز نگاه به آینده را تقویت کردند و ما معتقدیم حرکت به سمت پیشرفت مبتنی بر سه مؤلفه وزن گذشته، فشار حال و کشش آینده است که نگاشت مسیر را تعیین میکنند.
وی افزود: دستگاههای اجرای به جهت مطالبات انباشته و گرههای قدیمی بخشی از توان خود را صرف وزن گذشته و فشار حال میکنند و تقاضای ما از دستگاههای اجرایی این است که درگیر وزن گذشته و فشار حال نباشند و نگاه آنها به آینده باشد تا از مشکلات گره گشایی شود و دستگاه اجرایی و پژوهشی و دانشگاهی در راستای نظاممند کردن مسائل گام بردارند.
استاندار مرکزی بیان کرد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب در دو جا از فاصله نام بردند که فاصله بین واقعیت و بایدها فاصلهای است که وجدان انسانهای آرمانخواه را آزار داده و اگر بخواهیم این فاصله را با شتاب طی کنیم جز با پژوهش و استفاده از ظرفیتهای علمی قابل جبران نیست.
مخلصالائمه عنوان کرد: از طرفی مقام معظم رهبری درباره مسائل عمرانی فرمودند: علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است که دو رکن اقتصاد دانشبنیان و پژوهش دارد که امید است بتوانیم از این ظرفیت استان استفاده کنیم، هر چند در سالهای اخیر صنایع در کنار دانشگاه قرار گرفتند و عقب افتادگی بین جامعه و دانشگاه را برطرف کردند.
امروز هیچ کاری بدون پژوهش انجام نمیشود
مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک در این آیین اظهار داشت: امروز هیچ کاری بدون پژوهش انجام نمیشود، امروز کسب اقتصاد و پیشبرد اقتصاد و رفاه بدون پژوهش امکانپذیر نیست. بنابراین اگر این مهم در کشور ما وجود نداشته باشد اقتصاد و رفاه مردم قطعاً آسیب خواهد دید.
وی افزود: پژوهش یک فرض اخلاقی، دینی و انسانی است و وظیفه ما این است که پژوهش و پژوهشگر را پاس بداریم. در این راستا ستادی برای برگزاری مراسم هفته پژوهش تشکیل شد و امروز آیین تجلیل از پژوهشگران انجام میشود. همچنین جلسه شورای سیاست گذاری با حضور اصحاب پژوهش و فناوری و مسئولان ذیربط تشکیل شد و 15 کمیته علمی برای تقسیم داوری برنامهها تشکیل شد.
انتهای پیام/711/